+34 932 701 620 socs@iec.cat

El sociòleg Natxo Sorolla, professor de la Universitat de Saragossa, ha estat nomenat nou director de Treballs de Sociolingüística Catalana, l’anuari de la Societat Catalana de Sociolingüística editat per l’IEC

Sorolla, que havia estat coordinador de continguts de la revista fins a la publicació del número 33, substituirà al capdavant de la publicació Emili Boix-Fuster, que n’ha estat el director durant 22 anys (2002-2024), i a qui la SOCS agraeix encaridament la dedicació i l’excel·lent feina duta a terme. D’aquesta manera, Sorolla esdevindrà el tercer director de la revista, després de Boix-Fuster mateix i de Francesc Vallverdú, que n’havia exercit la direcció entre els anys 1976 i 2002.

Sota la direcció d’Emili Boix-Fuster, i amb el suport del Comitè de Redacció, Treballs de Sociolingüística Catalana ha aconseguit entrar en algunes de les principals bases de dades d’indexació i millorar-hi la seva avaluació. En l’actualitat, la revista està indexada a JCR (ESCI-WoS) amb Quartil 4; a FECYT amb Quartil 3 (2022); a Dialnet métricas amb Quartil 1 (2022); té la màxima avaluació en el sistema CARHUS+; i compta amb un índex d’impacte de 10 a ICDS-MIAR.